شرایط اخذ اقامت و پاسپورت دومینیکا

  • شرایط اخذ اقامت و پاسپورت دومینیکا

پروسه اخذ پاسپورت دومینیکا

شرایط اخذ پاسپورت دومینیکا و اقامت دائم

.

داشتن شرایط زیر جهت برنامه اقتصادی شهروندی لازم میباشد

-متقاضی اصلی باید بالای 21 سال باشد.

-کلیه افراد وابسته به متقاضی شامل همسر و فرزندان و پدر و مادر نیز میتوانند با استفاده از مزایای تخفیف دولت دومینیکا به پرونده ملحق شوند.

-متقاضی باید در یک زمان (چه مجرد باشد چه دارای خانواده)کلیه مبالغ و هزینه ها را به دولت دومینیکا بپردازد.

-متقاضی باید سابقه ارتکاب جرم مکتوب نداشته باشد.

-متقاضی باید یک سری معاینات پزشکی انجام دهد.


معیارها و ضوابط

دولت مشترک المنافع دومینیکا یک بر نامه اقتصادی شهروندی ایجاد کرده است که بعنوان مجرایی در توسعه ملی به حساب می اید.(شامل مدارس غیر انتفاعی، بازسازی بیمارستان ها-استاد یوم ورزشی-و دیگر پروژه های بخش خصوصی ).برنامه اقتصادی شهروندی به متقاضیان این ا مکان را میدهد که بدون درخواست اقامت تبدیل به یک شهروند در کشور مشترک المنافع دومینیکا گردند.و زمانی که شهروندی به متقاضی اعطا میگردد پاسپورت  به راحتی صادر می شود.

مزایای شهروندی دولت دومینیکا

-شهروندی در یک کشور مشترک المنافع انگلیسی است.

-شهروندی در کشور دومینیکا مادام العمر بوده و هیچ مقامی حق فسخ و استرداد آن را ندارد.

-دریافت کنندگان پاسپورت دومینیکا امکان اقامت و سرمایه گذاری در دومینیکا و کلیه کشورهای دریای کارائیب را دریافت میکند.

-دولت دومینیکا مانند بسیاری از کشورهای دیگر تابعیت دوم را محترم شمرده و آن را به رسمیت می شناسد.

-دارندگان پاسپورت این کشور میتوانند بدون ویزا به اکثر کشور ها سفر نمایند.(برای توضیحات بیشتر لیست های ضمیمه را مشاهده نمایید)

-حساب های بانکی خارجی،.سرمایه گذاری ها و شرکت های ثبت شده این کشور موقعیت های منحصر به فردی جهت تجارت و برنامه ریزی مالیاتی را فراهم می اورند .

-اصولا در طول پروسه نیازی به سفر به کشور دومینیکا وجود ندارد.

خدمات ارئه شده توسط گروه irandominica.com در کشور مشترک المنافع دومینکا

(در صورت تمایل متقاضی برای سفر به آن کشور)

زمان بندی پرواز.

رزرو هتل.

انتقال مسافر از فرودگاه به محل اقامت

تورهای مسافرتی خصوصی عمومی متنوع که به علایق متقاضی بستگی دارند.

جلسه با وکیل در مشترک المنافع دومینیکا.

انجام جلسه با یک نماینده مشاور املاک در مشترک المنافع دومینیکا.

جلسه با مقامات بانک جهت افتتاح حساب.

مشاوره در امور سرمایه گذاری در جزیره.

برگرفته شده از وبسایت پاسپورت دومینیکا

مزایای اخذ پاسپورت و اقامت دائم دومینیکا

.

۱-دومینیکا تنها کشوری است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به اعطای پاسپورت و حق شهروندی اقدام می‌نماید. (کل پروسه تا زمان دریافت پاسپورت ۳ تا ۶ ماه)
۲-پایین‌ترین قیمت در میان کشورهایی که برنامه مشابه دارند
۳-روند سریع رسیدگی
۴-زبان رسمی کشور انگلیسی
۵-معافیت مالیاتی گسترده در داخل و خارج کشور ب ااستفاده از معاهدات مالیات متقابل فی مابین دومینیکا و دیگر دولت ها
۶-امکان مسافرت به بیش از ۱۴۰ کشور دنیا بدون نیاز به ویزا
۷-امکان اقامت در انگلستان و اروپا
۸-حفظ اطلاعات متقاضی به صورت محرمانه

دولت مشترک المنافع دومینیکا یک برنامه اقتصادی شهروندی ایجاد کرده است که به عنوان مجرایی در توسعه ملی به حساب می‌آید. این برنامه اقتصادی به متقاضیان این امکان را می‌دهد که بدون درخواست اقامت، تبدیل به یک شهروند در کشور مشترک المنافع دومینیکا گردند. شما به عنوان یک شهروند جدید، مجبور به زندگی در دومینیکا نیستید ولی مانند هر شهروند دیگری این حق را دارید که در دومینیکا زندگی کنید.

سرمایه اهدائی در دومینیکا برای توسعه فناوری اطلاعات، صنعت، کشاورزی، گردشگری و… و پروژه‌های چون مدارس غیر انتفاعی، بازسازی بیمارستان‌ها، استادیوم ورزشی و دیگر پروژه‌های بخش خصوصی به کار برده می‌شود.
لازم به ذکر است که هرگونه مدارک جعلی و تقلبی، اطلاعات و اظهارات غلط که به صورت عمدی باشند، منجر به رد درخواست خواهند شد. در چنین مواردی مبلغ سرمایه گذاری توسط جمهوری دومینیکا ضبط گردیده و مسترد نخواهد شد. مبلغ سرمایه گذاری پرداختی به دولتی دومینیکا بسته به شرایط متقاضی متفاوت خواهد بود. آنچه که میان همه افراد مشترک است، مبالغ بررسی فرم‌های مربوطه، هزینه تابعیت، هزینه پردازش فرم‌ها برای دولت دومینیکا، هزینه ابطال تمبر و صدور پاسپورت به ازای هر نفر است که در کل، ۱۸۷۵ دلار آمریکا می‌شود.