شرایط برنامه پاسپورت دومینیکا برای سرمایه گذاران خارجی

شرایط برنامه پاسپورت دومینیکا برای سرمایه گذاران خارجی

برای واجد شرایط بودن برای شهروندی کشورهای مشترک المنافع دومینیکا، متقاضی اصلی باید بیش از ۱۸ سال داشته باشد، نیازهای برنامه را برآورده کند و یکی از گزینه های سرمایه گذاری زیر را انتخاب کند:

گزینه ی کمک مالی: صندوق تنوع اقتصادی (EDF)
متقاضی اصلی متقاضی اصلی و همسر خانواده چهار وابستگی های اضافی
مقدارکمک مالی ۱۰۰٫۰۰۰ دلار آمریکا ۱۷۵،۰۰۰ دلار آمریکا ۲۰۰،۰۰۰ دلار آمریکا ۵۰،۰۰۰ دلار برای هر وابستگی اضافی
هزینه های پردازش ۳،۰۰۰ دلار برای هر برنامه ۳،۰۰۰ دلار برای هر برنامه ۳،۰۰۰ دلار برای هر برنامه ۳،۰۰۰ دلار برای هر برنامه
هزینه های مربوط به دقت ۷،۵۰۰ دلار آمریکا متقاضی اصلی ۷،۵۰۰ دلار آمریکا
همسر ۷،۵۰۰ دلار آمریکا متقاضی اصلی ۷،۵۰۰ دلار آمریکا
همسر ۷،۵۰۰ دلار آمریکا
۴٫۰۰۰ دلار برای هر وابسته در سن ۱۶ سالگی متقاضی اصلی ۷،۵۰۰ دلار آمریکا
همسر ۷،۵۰۰ دلار آمریکا
۴٫۰۰۰ دلار برای هر وابسته در سن ۱۶ سالگی
سرمایه گذاری در گزینه های املاک (حداقل برای مدت ۳ سال)
متقاضی اصلی خانواده چهار خانواده شش وابستگان اضافی
حداقل سرمایه گذاری ۲۰۰،۰۰۰ دلار آمریکا ۲۰۰،۰۰۰ دلار آمریکا ۲۰۰،۰۰۰ دلار آمریکا ۲۰۰،۰۰۰ دلار آمریکا
هزینه های پردازش ۳،۰۰۰ دلار برای هر برنامه ۳،۰۰۰ دلار برای هر برنامه ۳،۰۰۰ دلار برای هر برنامه ۳،۰۰۰ دلار برای هر برنامه
هزینه های مربوط به دقت ۷،۵۰۰ دلار آمریکا متقاضی اصلی ۷،۵۰۰ دلار آمریکا
همسر ۷،۵۰۰ دلار آمریکا
۴٫۰۰۰ دلار برای هر وابسته در سن ۱۶ سالگی متقاضی اصلی ۷،۵۰۰ دلار آمریکا
همسر ۷،۵۰۰ دلار آمریکا
۴٫۰۰۰ دلار برای هر وابسته در سن ۱۶ سالگی ۴٫۰۰۰ دلار برای هر وابسته در سن ۱۶ سالگی
هزینه های دولت ۵۰،۰۰۰ دلار آمریکا ۷۵،۰۰۰ دلار برای یک خانواده چهار نفره ۱۰۰،۰۰۰ دلار برای یک خانواده شش ۲۰،۰۰۰ دلار برای هر وابستگی اضافی زیر ۱۸ سال
۲۵،۰۰۰ دلار برای هر وابستگی اضافی در سن ۱۸ سالگی

 

اخذ پاسپورت دومینیکا | پاسپورت دومینیکا| اقامت دائم دومینیکا | سفر بدون ویزا | اخذ پاسپورت دومینیکا

۳٫۶ (۷۲%) ۵ votes
0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *